Diverse kleinschalige woonzorghuizen voor geestelijk gehandicapten zijn door het bureau ontworpen en gerealiseerd in Barneveld en omliggende gemeenten.

In het algemeen zijn de projecten voortgekomen uit initiatieven van de ouders, die samen met een plaatselijke woningstichting,het plan tot stand brengen. Hierdoor kunnen de kinderen in de eigen omgeving blijven wonen.

De Vijgenboom in Kootwijkerbroek is zon voorbeeld waar 8 kinderen in een villa zelfstandig als bewoner onder begeleiding in de eigen omgeving blijven wonen.

Het Werelthuis in Voorthuizen bestaat uit totaal 10 bewoners onderverdeeld in twee woongroepjes van elk vijf bewoners.
De Nieuwe Brink vormt een eigentijdse vervanging van de woongroep de Brink.
Door een herontwikkeling op initiatief van de Woningstichting Barneveld voor deze locatie bestaande uit de twee woongroepen in combinatie met appartementen voor senioren werd een haalbaar plan gerealiseerd.

In Putten worden twee geheel verschillende projecten gerealiseerd aan de Voorthuizerstraat en de Korenlaan in opdracht van de Woningstichting Putten.
De bestaande Woongroep Het Anker krijgt hiermede een nieuwe eigentijdse huisvesting met 22 appartementen, collectieve voorzieningen en begeleiding.
Woongroep Stichting Puttensteyn is voortgekomen uit initiatief van de 12 ouders uit Putten die op deze locatie aan de Korenlaan hiermede hun kinderen in de beschutte sfeer in de eigen omgeving kunnen houden.

In Garderen zijn een tandartsgroepspraktijk en een duoartsenpraktijk gerealiseerd.
 

 
 

< >

 
 
 

design: optimal-services.nl