Een breed gamma aan laagbouwwoningen van eenvoudige eengezinsrijen-woningen in de huur sfeer, koopwoningen in de middenprijsklasse tot luxe vrijstaande woningen voor particulieren.

In de uitbreidingswijk Kromme Akker in Voorthuizen zijn sinds 1999 in opdracht van verschillende opdrachtgevers in zowel de huur- als de koopsfeer tot heden 90 woningen gerealiseerd en volgen er nog 50 stuks in de komende jaren
Al de voorkomende woningtypen worden en zijn uitgevoerd in dezelfde gevelmaterialen zoals bijvoorbeeld baksteenkleuren en dakpannen.

In Garderen, Stroe en Putten zijn in de afgelopen jaren meerdere luxe vrijstaande woningen voor particuliere opdrachtgevers gerealiseerd.

In Stroe start binnenkort de realisatie van een 1e fase woningbouw aan het Zonnedauw bestaande uit 6 stuks meer luxe woningen gevolgd door een 2e fase met zowel goedkopere koop- en huurwoningen.

Ter afsluiting van Garderen aan de zuidzijde is een plan in ontwerp voor de realisatie van totaal 35 koopwoningen uit te voeren in landelijke stijl.
Het plan zal gaan refereren aan het boerenbedrijf op deze overgang van dorp naar landelijk gebied door het beeld van boerderijen, veldschuren en hooimijten.
Het type veldschuur zal worden uitgevoerd als starterwoningen in principe voor de eigen inwoners die zelfstandig gaan wonen.

Ermelo locatie De Abdij vormt een nieuwe invulling ontwikkelt voor Planontwikkeling van de Kolk bv uit Garderen.
 

 
 

< >

 
 
 

design: optimal-services.nl